Lysekil Hälsa & Kroppsvård

Men hej och hjärtligt välkomna igen. Idag tog jag en spontan massage i Uddevalla hos Lysekil Hälsa & Kroppsvård och det var en behövlig och skön massage kan jag säga er. Jag har även vart på ett möte idag med mitt jobb och sedan har jag shoppat lite julklappar.

Julklappar tänker ni? Ja, jag tycker att det är bra att vara ute i god tid för att handla julklappar och jag brukar köpa dem i mitten av oktober. Ni förstår inte hur skönt det är att ha allt fixat tidigt så att man slipper trängas i långa köer tre dagar innan julafton. Jag har som sagt vart på möte idag med jobbet och det var intressant. Jag har dock vart lite spänd den sista tiden så när jag var och shoppade dessa julklappar bestämde jag mig att ta en spontan massage här i Uddevalla hos Lysekil Hälsa & Kroppsvård. Jag är ingen spontan i grunden men jag försöker att göra spontana grejer då de kan resultera i mycket bra saker. Denna massage i Uddevalla som jag tog var väldigt behövlig ska jag säga och grejen är att om jag inte skulle gått dit spontant hade jag aldrig tagit massagen. Jag har väldigt svårt att ta tag i saker och då är det perfekt att kunna vara lite spontan ibland. Det jag har lärt mig med att inte alltid vara en planerare är att livet blir mycket enklare och inte lika stressigt. Man borde göra det man känner för och inte ha kalendern fullbokad hela tiden. Är ni som mig, en planerare, så testa att göra saker på måfå och se hur det känns!

Du gillar kanske också...